YALOVA / MERKEZ - Rahmi Tokay Ortaokulu

DynED VELİ BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜMÜZ

VELİLERİMİZİ HAZIRLADIĞIMIZ DYNED VELİ BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜNÜ İNCELEMEYE DAVET EDİYORUZ....

---DEĞERLİ VELİLERİMİZ;

DynED-İngilizce Dil Eğitim Sistemini okulumuza kayıtlı tüm öğrencilerimiz ücretsiz olarak kullanabilmektedir. Sisteme giriş yapabilmek için gerekli olan oturum açma kimliği ve şifresi her öğrenci için ayrı ayrı belirlenmiştir.  Sizleri DynED-İngilizce Dil Eğitim Sistemi hakkında daha iyi bililendirmek için sitemize hazırladığımız DynED VELİ BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ"nü ekledik. Broşürleri dikkatli bir şekilde incelemenizi öneriyoruz. Ayrıca bu sistem hakkında okul idaresinden ve İngilizce Öğretmenlerinden gerekli bilgileri alabilirsiniz.

"VELİ BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ" nü bilgisayarınıza indirmek için BURAYA lütfen tıklayınız.

15-12-201815-12-2018

Yayın: 15.12.2018 - Güncelleme: 04.12.2019 22:12 - Görüntülenme: 895